Bepanthen

Plassen stampers

Plassen stampers

Spetter spatter

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Het is weer zo ver. De regen valt met bakken uit de lucht. Gelukkig weerhoudt dat de meesten van ons niet om toch lekker naar buiten te gaan. Want er is niets leukers dan te spelen en spetteren in de regenplassen. Regenlaarzen aan, capuchon op je kop en Bepanthen op je wangen.

De mama’s bij het koffiezetapparaat van Bepanthen hadden het laatst over hun kleine smurfen en het gespetter in plassen. “Die van mij die gaat er stampend doorheen” … “Die van mij die spettert het liefst andere kindjes nat”… “Mijn kleine bekijkt haar spiegelbeeld in de plas”. Zoveel kindjes, zoveel regenplassen, zoveel regenplas-types. Dat gaan wij onderzoeken.

praatwolkjeActie voor papa's en mama's met plassen-spelertjes

Bestel voor 1 januari Bepanthen Beschermende Zalf bij deonlinedrogist.nl en maak kans op één van de vijf Verrassingspakketten van Bepanthen.
> Bestel direct, nu geen verzendkosten

plassen stamper1.    De plassen stamper

Ondanks je waarschuwingen ‘Niet doen, let op je wordt kletsnat!’ rent jouw kind doelgericht op een plas af en springt er zo hard mogelijk in. Natte broek en natte voeten? Het maakt allemaal niets uit! Gierend van de lach wordt er rond gestampt in de plassen! En wie denkt dat alleen jongens door de plassen stampen heeft het mis. Ook meisjes kunnen er wat van. Geen plas is veilig voor de Plassen stamper.
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu geen verzendkosten

 

plassen speler2.    De plassen speler

Een regenplas daagt uit. Samen door een plas lopen, rennen en fietsen. Een plassen speler gebruikt vaak regenplassen om lol te maken met andere kinderen. Best een uitdaging als jij dat geen probleem vindt, maar de moeder van dat andere kindje wel. Oeps!
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu geen verzendkosten

 

3.    De plassen ontwijkerPlassen ontwijker

Waar moeders bezorgd toekijken hoe kinderen zichzelf nat en vies maken in een plas, kijk jij glimlachend hoe jouw kind voorzichtig om de plassen heen wandelt. Ook al trek jij de beste kaplaarsjes aan, jouw kleine gaat niet door de plas. Bah, vies!
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu geen verzendkosten

 

4.    De plassen kijkerPlassen kijker

Vol verwondering kijkt jouw kind in de regenplas. Hij ziet er de bomen, de lucht en zijn eigen koppetje in terug. Voorzichtig een vingertje in het water om te kijken hoe de kringen in de plas het beeld vervormen. Magisch zo’n regenplas!
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu geen verzendkosten

Bepanthen Beschermende Zalf