Bepanthen

Rauwers, Douwers, Schouwers, Bouwers

Rauwers, Douwers, Schouwers, Bouwers

Buitenspelen

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Wat een leuk artikel troffen wij aan op Wij.nl. Het type kinderen die wij hier beschreven zien, herkennen wij ook echt terug in de gesprekken die wij hebben met mama’s en papa’s. “Die van mij gaat er altijd op uit en komt terug met een pijl en boog van takken” … “Mijn kleine staat stil bij elk torretje of vogeltje” … “Mijn druif bouwt een hut met alle kinderen van de staat”. Leuk! Bepanthen houdt van buitenspelen. Dus wij vonden het leuk om dit door te trekken naar type buitenspeel-kinderen!

praatwolkjeActie voor papa's en mama's van rauwdouwbouwschouwers

Bestel voor 1 januari Bepanthen Beschermende Zalf bij deonlinedrogist.nl en maak kans op één van de vijf Verrassingspakketten van Bepanthen.
> Bestel direct, nu geen verzendkosten

Welk type kind heb jij?

Let op: Onderstaande teksten komen van wij.nl

Rauwer1.    Rauwers

Rauwers zijn levendige kinderen. Gericht op actie en reactie. Houden van bewegen en hebben ruimte nodig. Zij vinden het moeilijk om stil te zitten en stil te zijn. Zijn altijd in voor actie en avontuur, zijn ondernemend en durven veel. Het zijn echte doeners, ze zijn altijd bezig. Maar ... grote monden, kleine hartjes!

Douwer2.    Douwers

Douwers zijn vindingrijk, eigenwijs en in veel dingen geïnteresseerd. Deze eigenschappen leiden tot originele spelopvattingen, speelmogelijkheden, hobby’s en vaardigheden. Douwers zijn ook doorzetters. Ze willen weten hoe iets werkt, wat je er nog meer mee kunt doen en waarvoor het te gebruiken is. Daarnaast zijn het denkers: ze houden van creatief speelgoed waarbij ze hun eigen verhalen kunnen verzinnen. Speelgoed waarmee ze steeds iets anders kunnen maken valt ook in de smaak. Ze verzinnen graag eigen mogelijkheden.

Schouwers3.    Schouwers

Schouwers luisteren meer dan ze praten en voelen meer dan ze zien. Ze gebruiken hun zintuigen optimaal. Ze vermaken zich prima met vriendjes, maar ook alleen. Het zijn goede verzamelaars; ze houden van mooie, leuke en bijzondere dingen en hechten aan hun speelgoed. Is jouw kind een Schouwer? Dan is het vast een dromertje. Hij fantaseert graag. Speelgoed en spelletjes waarmee hij alleen kan spelen zijn favoriet. Schouwers spelen het liefst in hun eigen hoekje of kamer.

Bouwers4.    Bouwers

Bouwers bouwen hun spel graag op. Daarbij kunnen zij alles gebruiken en iedereen mag meespelen. Een Bouwer is een echte regelaar. Ieder poppetje en elk vriendje krijgt een plaats, functie en verhaal. Bouwers willen vaak de leiding hebben. Ze hebben soms het hoogste woord. Maar diep van binnen zijn ze net zo vaak onzeker als andere kinderen. Bouwers zijn organisatoren en willen laten zien wat ze hebben en kunnen. Met constructiespeelgoed en creatief speelgoed, alles waarbij een duidelijk eindresultaat zichtbaar is, is een Bouwer uren zoet. Ze houden ervan om op te treden. Al hoeft dat niet perse voor echt publiek te zijn. Poppen en knuffels volstaan ook prima!

Bepanthen Beschermende Zalf