Bepanthen

Chaotisch of altijd-alles-op-orde?

Chaotisch of altijd-alles-op-orde?

Papa-mama types

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Ben jij een papa of mama die het liefst de hele dag een oogje in het zeil houdt? Of laat jij je kinderen los in de wijde wereld. Uit de verhalen van ouders leren wij dat het niet uitmaakt wat voor ouder je bent. Liefde en aandacht zijn de belangrijkste beschermers van kinderen. En voor de bescherming van het kinderhuidje is er natuurlijk ook nog altijd Bepanthen Beschermende Zalf.

praatwolkjeSpeciale actie voor alle soorten ouders

Bestel voor 1 januari Bepanthen Beschermende Zalf bij deonlinedrogist.nl en maak kans op één van de vijf Verrassingspakketten van Bepanthen.
> Bestel direct, nu geen verzendkosten

Chaotische ouderChaotische ouder

De chaotische ouder vergeet áltijd wel iets bij het naar buiten gaan! Je ziet deze papa's en mama's wel 10x naar boven of naar beneden rennen. Eerst voor de snoetenpoetsers, dan voor de knuffel, dan voor de autosleutels en een laatste keer voor toch een extra sjaal. Een dagje weg met deze ouders is altijd een uitdaging, maar wel heel gezellig! Want met deze ouders beleef je vaak onbedoelde avonturen. Tip van Bepanthen: Haal meerdere tubes Beschermende Zalf in huis: een voor de badkamer, een voor in je tas en een voor in het dashboardkastje van je auto!
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu géén verzendkosten

altijd alles op ordeAltijd-alles-op-orde ouder

Deze ouder zie je nooit zoeken naar de Bepanthen Beschermende Zalf. Alles heeft een plek. Zij had tijdens de 5de week van de zwangerschap al een bevallingstas klaarstaan en gaat met de kleine nooit de deur uit zonder iets te vergeten. Een uurtje weg? Dan gaan er 3 luiers en een extra onderbroekje mee. Voor het geval dat natuurlijk.
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu géén verzendkosten

beschermende ouderBeschermende ouder

De avonturen van elke dag zitten vol uitdagingen: hoeken van tafels, drempels, de nagels van andere kindjes, regenplassen ... Het liefst bescherm je je kleine schat de hele dag door. Bereid je maar vast goed voor wanneer je kind de deur uit rent om lekker buiten met zijn vriendjes op avontuur te gaan. Gelukkig is er dan Bepanthen Beschermende Zalf om in ieder geval het huidje goed te beschermen.
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu géén verzendkosten

Laat maar waaienLaat-maar-waaien ouder

Natuurlijk houd je een oogje in het zeil, maar het liefst laat je je kinderen hun eigen gang gaan. Je huis ziet er vaak uit als een grote hut en je tuin kan concurreren met een gemiddeld pretpark. Aan het eind van elke feestdag is het even op de tanden bijten, want je laat natuurlijk je kinderen zelf opruimen. Kinderen van laat-maar-waaien-ouders beleven vaak avonturen dus het is elke avond weer Smeer Alarm van Bepanthen Beschermende Zalf. Voor avontuurlijke buitenspeelplekjes ;-)
> Bestel Bepanthen Beschermende Zalf, nu géén verzendkosten

Bepanthen Beschermende Zalf