Bepanthen

Smeerwijzer voor mama

Smeerwijzer voor mama

Je huid

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Door het oprekken van je huid in je zwangerschap, maakt deze onvoldoende collageen aan om stevig en soepel te blijven. Zo kunnen zwangerschapsstriemen ontstaan. Door vanaf het begin van je zwangerschap goed te smeren, houd je je huid soepel en help je zwangerschapsstriemen voorkomen of verminderen.

Striae voorkomen en verminderen

Smeerwijzer-mama

Tijdens je zwangerschap groeit je lichaam en daardoor rekt je huid op. Masseer regelmatig je buik, billen, heupen en borsten  met Bepanthen Balsem. Dit houdt de huid soepel, bevordert de bloedcirculatie en helpt zwangerschapsstriemen voorkomen en verminderen.*

Ontspannen

Smeerwijzer-mama

Neem na het douchen een rustmomentje, helemaal voor jou en je baby. Masseer zachtjes, met ronddraaiende beweging je buik met Bepanthen Balsem. Dat is niet alleen voor jou ontspannen, je zult merken dat ook je baby  er rustig van wordt.

Herstellen

Smeerwijzer-mamaAls er tijdens je zwangerschap striae is ontstaan, is het verstandig om ook na de bevalling Bepanthen Balsem  te smeren om de zichtbaarheid van de striemen te verminderen.* Breng de balsem aan met zachte, cirkelvormige bewegingen op de plaatsen waar de huid is opgerekt.

 

 * Centella Asiatica helpt het ontstaan van zwangerschapsstriemen verminderen
**Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel

Ook in ons assortiment

Bepanthen Baby Zalf
Bepanthen Baby Zalf

Bepanthen Baby Zalf beschermt en verzacht rode babybilletjes. De zalf bevat een hoge concentratie vetten (65% lipiden), die een beschermend laagje achter laten zonder de huid af te sluiten.

Meer info »
Bepanthen Eczeem Crème Medisch hulpmiddel
Bepanthen Eczeem Crème

Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid, zonder cortisonen (geen hormonen). Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer info »
Bepanthen Cooling Foam Spray Medisch hulpmiddel Onmisbaar
Bepanthen Cooling Foam Spray

Cooling Foam Spray verkoelt, verzacht en kalmeert direct de eerstegraads verbranding of bij lichte verbranding door de zon. Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer info »