Bepanthen

Smeerwijzer voor mama

Smeerwijzer voor mama

Je huid

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Door het oprekken van je huid in je zwangerschap, maakt deze onvoldoende collageen aan om stevig en soepel te blijven. Zo kunnen zwangerschapsstriemen ontstaan. Door vanaf het begin van je zwangerschap goed te smeren, houd je je huid soepel en help je zwangerschapsstriemen voorkomen of verminderen.

Striae voorkomen en verminderen

Smeerwijzer-mama

Tijdens je zwangerschap groeit je lichaam en daardoor rekt je huid op. Masseer regelmatig je buik, billen, heupen en borsten  met Bepanthen Balsem. Dit houdt de huid soepel, bevordert de bloedcirculatie en helpt zwangerschapsstriemen voorkomen en verminderen.*

Ontspannen

Smeerwijzer-mama

Neem na het douchen een rustmomentje, helemaal voor jou en je baby. Masseer zachtjes, met ronddraaiende beweging je buik met Bepanthen Balsem. Dat is niet alleen voor jou ontspannen, je zult merken dat ook je baby  er rustig van wordt.

Herstellen

Smeerwijzer-mamaAls er tijdens je zwangerschap striae is ontstaan, is het verstandig om ook na de bevalling Bepanthen Balsem  te smeren om de zichtbaarheid van de striemen te verminderen.* Breng de balsem aan met zachte, cirkelvormige bewegingen op de plaatsen waar de huid is opgerekt.

 

 * Centella Asiatica helpt het ontstaan van zwangerschapsstriemen verminderen
**Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel

Ondersteun je huid herstel

Of je nu oud of jong bent, groot of klein, veel buiten of binnen. Onze huid houdt invloeden buiten de deur. Daarom is het belangrijk om goed voor onze huid te zorgen. Bijvoorbeeld als hij droog en ruw aanvoelt.