Rode babybillen behandelen

Rode babybillen (of luieruitslag) komt veel voor bij baby’s. Vrijwel elke kind krijgt er in de jongere jaren wel een keertje mee te maken. Rode babybilletjes zijn zeker niet leuk om te zien, maar gelukkig is het makkelijk te behandelen met Bepanthen Baby Zalf.

Rode babybillen behandelen | Bepanthen Baby Zalf

Rode babybillen (of luieruitslag) kan erg vervelend zijn, maar gelukkig wel goed te behandelen met Bepanthen Baby Zalf. Door de speciale samenstelling legt Bepanthen Baby Zalf een beschermend laagje op het kwetsbare huidje. Het doorzichtige laagje sluit de huid niet af, maar laat haar ademen zodat het huidje haar natuurlijke kracht behoudt. Bovendien bevat Bepanthen Baby Zalf dexpanthenol (5%) om het natuurlijke huidherstel te ondersteunen. Bovendien bevat Bepanthen Baby Zalf bevat geen onnodige toevoegingen zoals parfum, conserveermiddelen en kleurstoffen. 

Benieuwd? Lees meer over Bepanthen Baby Zalf

Rode babybillen | Smeeradvies

Wanneer de huid weer gaaf is en hersteld, is het belangrijk de billetjes van je kleintje met name bij de luierwissel voor het slapen gaan in te smeren. Bepanthen Baby Zalf legt namelijk een beschermend laagje op het kwetsbare huidje. Het sluit de huid niet af, maar laat haar ademen zodat het huidje haar natuurlijke kracht behoudt en ’s nachts optimaal is beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Bepanthen Baby Zalf | Wist je dat...

  • Bepanthen Baby Zalf ook geschikt is voor tepelverzorging?
  • Ook geschikt is voor een droge huid bij babies? Bijvoorbeeld na het badje
  • Ook geschikt is voor gevoelige huidplooitjes bij jouw baby?

Tips bij rode babybillen (of luieruitslag)

Gebruik Bepanthen Baby Zalf bij elke luierwissel om een beschermend laagje op de billetjes te leggen. Dit is zeker zinvol vlak voor het slapen gaan omdat de luier de hele nacht aanblijft en de billetjes door de vettige zalf goed beschermd blijven. 

Curve Image Luieruitslag

Rode babybillen (of luieruitslag) producten

Bepanthen Baby Zalf 100g

Bepanthen Baby Zalf

Bepanthen Baby Zalf beschermt en verzorgt de kwetsbare babyhuid. De zalf bevat een hoge concentratie vetten (65% lipiden), die een beschermend laagje achter laten zonder de huid af te sluiten. 

Bepanthen Verzorgende Crème 100g

Bepanthen Verzorgende Crème

Bepanthen Verzorgende Crème verzorgt, verzacht en verfrist de droge, kwetsbare en geprikkelde huid. Verzacht en verfrist droge, ruwe, schrale handen en voeten. Ook geschikt voor de gezichtshuid.

Bepanthen Eczeem Crème Baby 20g

Bepanthen Eczeem Crème Baby

Bepanthen Eczeem Crème Baby verlicht effectief jeuk en roodheid bij licht tot matig eczeem voor de allerkleinsten (te gebruiken vanaf de geboorte), zonder cortisonen (geen hormonen). Bepanthen Eczeem Crème Baby is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bepanthen Beschermende Zalf 50gr

Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschemt, verzorgt en ondersteunt de droge, schrale, ruwe huid en huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels, ellebogen en hielen.