Bepanthen

Luieruitslag, wat nu?

Luieruitslag, wat nu?

Tips!

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

‘Bepanthen Baby Zalf: papa is de grootste fan’
‘Ik weet het nog precies. De billetjes van mijn 5 maanden oude dochtertje werden in eerste instantie een beetje rood, en een dag later was het al zover: luieruitslag! Het ging zo snel… Eerlijk gezegd schrok ik er behoorlijk van. Wat een kwetsbaar huidje heeft zo’n klein baby’tje. Lastig soms hoor, al die nieuwe dingen waar je als kersverse ouders mee te maken krijgt. En je wil het juist allemaal zo goed doen.

Ik heb mijn zus, mijn eerste hulp bij ‘baby-vraagstukken’, om advies gevraagd. Zij heeft een zoontje van 1,5 en heeft veel dingen die voor mij nog ‘nieuw’ zijn al een keertje meegemaakt.
Ze vertelde me dat zij Bepanthen Baby Zalf geadviseerd had gekregen bij luieruitslag en rode billen. Doordat het een laagje op de huid legt zonder deze af te sluiten, zijn de billetjes beter beschermd tegen invloeden van buiten. Zelfs de papa van mijn dochtertje is een grote fan!’

Ik vond het vreselijk om de luieruitslag op die kleine billetjes te zien dat ik tegenwoordig bij elke luierwissel beurt zorg dat ik de zalf op haar billetjes smeer. Zelfs toen we op vakantie waren en per ongeluk de Baby Zalf waren vergeten, hebben we daar een tube Bepanthen Baby Zalf gekocht.
Ik koop de Baby Zalf van Bepanthen gewoon bij de drogist. Mijn zus vertelde dat ze de zalf standaard met de luiers mee bestelt, online. Dat is misschien ook een goede tip, hoewel ik zelf het ommetje naar de drogist voorlopig nog wel lekker vind.’

Anderen lezen ook:

Ervaringen met Bepanthen Baby Zalf.
Advies bij rode babybilletjes.
Smeerwijzer voor je baby.

Ook in ons assortiment

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème Onmisbaar
Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème is bedoeld voor dagelijkse intensieve verzorging en bescherming van de droge en gevoelige huid. Ideaal voor grotere plekken.

Meer info »
Bepanthen Beschermende Zalf
Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschermt en verzorgt droge, schrale en kwetsbare huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels en vingers, ellebogen en hielen.

Meer info »
Bepanthen Eczeem Crème Medisch hulpmiddel
Bepanthen Eczeem Crème

Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid, zonder cortisonen (geen hormonen). Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer info »