Bepanthen Team op tattoo conventies

Bepanthen Team op Tattoo Conventies

Jaarlijks worden in Nederland verschillende tattoo conventies georganiseerd. Hier komen tattoo artiesten en tattoo liefhebbers samen onder anderen voor de laatste trends en tattoo competities. Natuurlijk kun je ook een nieuwe tattoo laten zetten of ideeën opdoen voor een nieuwe tatoeage.

Bepanthen loves tattoos

Bij Bepanthen zijn we gefascineerd door de werking van de huid. Wij helpen al jarenlang mannen, vrouwen en tattoo artiesten met verantwoorde nazorg* voor (je) tatoeages.

Het Bepanthen Team is daarom ook aanwezig op de tattoo conventie(s) die je hieronder ziet. Voor advies & tips voor verantwoorde nazorg van je tatoeages*. Net een tattoo laten zetten? Kom dan zeker voor een gratis sample en advies voor een mooi eindresultaat.

Wil je nu al meer informatie voor verantwoorde nazorg, lees hier 10 tips voor een mooi eindresultaat.

Bepanthen | Tattoo conventies

De conventies waar wij dit jaar aanwezig waren zijn al geweest. Houdt deze pagina goed in de gaten voor de aankondiging van meer conventies waar we aanwezig zullen zijn!

Bepanthen | Tattoo Zalf

Vertrouw op Bepanthen Tattoo Zalf voor verantwoorde nazorg*:

  • Klinisch getest op de getatoeëerde huid
  • Ondersteunt het natuurlijk huidherstel**
  • Beschermt de huid zonder haar af te sluiten.
  • Voldoet aan LCHV*** richtlijn (Bepanthen vetpercentage is 70%)
  • Aanbevolen door tattoo artiesten.
  • Nr.1 in tattoo nazorg

Bepanthen | Tattoo verzorging checklist

Of het nu je eerste of je elfde tattoo is, verantwoorde nazorg is belangrijk. Je wilt niets liever dan dat je tattoo goed lukt, het resultaat er mooi uitziet en je huid wordt ondersteund bij het herstel. Volg daarom het advies van je tattoo artiest. Daarnaast heeft Bepanthen een handige checklist gemaakt voor de verzorging van je nieuwe tattoo.

Bekijk onze Tattoo Verzorging Checklist

 

*Niet op open huid

**Dexpanthenol ondersteunt het natuurlijke huidherstel

*** Landelijke Centrum voor Hygiëne en Veiligheid.

Image

Tattoo producten

Bepanthen Tattoo Zalf 30g

Bepanthen Tattoo Zalf

Op zoek naar verantwoorde tattoo nazorg voor een mooi resultaat? Vertrouw op Bepanthen Tattoo Zalf. Aanbevolen door tattoo artiesten en nr.1 verkochte en gebruikte zalf voor tattoo nazorg in Nederland!

Bepanthen Verzorgende Crème 100g

Bepanthen Verzorgende Crème

Bepanthen Verzorgende Crème verzorgt, verzacht en verfrist de droge, kwetsbare en geprikkelde huid. Verzacht en verfrist droge, ruwe, schrale handen en voeten. Ook geschikt voor de gezichtshuid.

Bepanthen Beschermende Zalf 50gr

Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschemt, verzorgt en ondersteunt de droge, schrale, ruwe huid en huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels, ellebogen en hielen.