Bepanthen | 75 jaar liefde voor de huid

Bepanthen | Liefde voor de huid

Bepanthen: al meer dan 75 jaar liefde voor de huid. Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Wist je dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is? Onze huid vormt een jasje dat de binnenkant van ons lichaam steeds beschermt tegen veranderingen en invloeden van buitenaf.

Meer weten over de huid? Lees verder

Bepanthen | Van jong tot oud

Hoe je in aanraking komt met Bepanthen kan voor iedereen verschillend zijn. Velen kennen ons van de Babyzalf, maar ook na het zetten van een tattoo of als je last krijgt van eczeem kun je bij Bepanthen terecht. De Bepanthen familie is inmiddels best uitgebreid en wij hebben producten voor jong tot oud. Bescherm en ondersteun ook jouw huidherstel bij luieruitslag, tepelkloven, eczeem, tattoos en droge of gevoelige huid.

Benieuwd naar de hele Bepanthen familie? Lees verder

Bepanthen | De Bepanfans

Elke dag streven wij bij Bepanthen naar beter, voor elke leeftijd én voor iedereen. En dat dat gewaardeerd wordt zien we terug bij onze gebruikers. Bepanthen wordt aanbevolen door mama’s, tattoo artiesten, en een heleboel fans op Facebook en Instagram. Ben jij ook een Bepanfan? Volg ons op Facebook en Instagram en laat ons weten wat je van Bepanthen vindt middels een review. 

Bepanthen | Jullie ‘favoriet’

Ons best verkochte product? Bepanthen Beschermende Zalf is jullie ’favoriet’.

Een zalf voor iedere dag ter bescherming en ondersteuning van onze huid. Ook als je nou last hebt van een schrale, droge, ruwe huid… op je wangen, lippen, ellebogen, knieën, voeten, knokkels, vingers… in de herfst, winter, lente, zomer… voor jong tot oud… getatoeëerde*, geïrriteerde of tere (kinder-)huid…

Bepanthen Beschermende Zalf

*niet op open huid

Bepanthen | 75 jaar ervaring

Alle Bepanthen producten zijn ontwikkeld door onze specialisten met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten die het huidherstel ondersteunen. Bepanthen gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid. Daarom maakt Bepanthen het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen. 

Bepanthen | Niets meer, niets minder

Waar wij nog meer trots op zijn? Dat Bepanthen producten alleen ingrediënten bevatten die je huid beschermen en verzorgen. Bepanthen producten zijn bovendien zonder parfum, conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen. Niets meer, niets minder. 

Curve Image Huid

Huid artikelen

Huid producten

Bepanthen Beschermende Zalf 50gr

Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschemt, verzorgt en ondersteunt de droge, schrale, ruwe huid en huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels, ellebogen en hielen.

Bepanthen Baby Zalf 100g

Bepanthen Baby Zalf

Bepanthen Baby Zalf beschermt en verzorgt de kwetsbare babyhuid. De zalf bevat een hoge concentratie vetten (65% lipiden), die een beschermend laagje achter laten zonder de huid af te sluiten. 

Bepanthen Eczeem Crème 50g

Bepanthen Eczeem Crème

Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid bij licht tot matig eczeem, zonder cortisonen (geen hormonen). Daarnaast ondersteunt Bepanthen Eczeem Crème het huidherstel bij huiduitslag, zoals eczeem of een allergische reactie. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 

Bepanthen Tattoo Zalf 30g

Bepanthen Tattoo Zalf

Op zoek naar verantwoorde tattoo nazorg voor een mooi resultaat? Vertrouw op Bepanthen Tattoo Zalf. Aanbevolen door tattoo artiesten en nr.1 verkochte en gebruikte zalf voor tattoo nazorg in Nederland!