Bepanthen - Liefde voor de huid

Bepanthen: al meer dan 75 jaar liefde voor de huid. Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Wist je dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is? Onze huid vormt een jasje dat de binnenkant van ons lichaam steeds beschermt tegen veranderingen en invloeden van buitenaf.

Meer weten over de huid? Lees verder

Van jong tot oud

Hoe je in aanraking komt met Bepanthen kan voor iedereen verschillend zijn. Velen kennen ons van de Babyzalf, maar ook na het zetten van een tattoo of als je last krijgt van eczeem kun je bij Bepanthen terecht. De Bepanthen familie is inmiddels best uitgebreid en wij hebben producten voor jong tot oud. Bescherm en ondersteun ook jouw huidherstel bij luieruitslag, tepelkloven, eczeem, tattoos en droge of gevoelige huid.

Benieuwd naar de hele Bepanthen familie? Lees verder

De Bepanfans

Elke dag streven wij bij Bepanthen naar beter, voor elke leeftijd én voor iedereen. En dat dat gewaardeerd wordt zien we terug bij onze gebruikers. Bepanthen wordt aanbevolen door mama’s, tattoo artiesten, en een heleboel fans op Facebook en Instagram. Ben jij ook een Bepanfan? Volg ons op Facebook en Instagram en laat ons weten wat je van Bepanthen vindt middels een review. 

Jullie ‘favoriet’

Ons best verkochte product? Bepanthen Beschermende Zalf is jullie ’favoriet’.

Een zalf voor iedere dag ter bescherming en ondersteuning van onze huid. Ook als je nou last hebt van een schrale, droge, ruwe huid… op je wangen, lippen, ellebogen, knieën, voeten, knokkels, vingers… in de herfst, winter, lente, zomer… voor jong tot oud… getatoeëerde*, geïrriteerde of tere (kinder-)huid…

Bepanthen Beschermende Zalf

*niet op open huid

75 jaar ervaring

Alle Bepanthen producten zijn ontwikkeld door onze specialisten met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten die het huidherstel ondersteunen. Bepanthen gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid. Daarom maakt Bepanthen het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen. 

Niets meer, niets minder

Waar wij nog meer trots op zijn? Dat Bepanthen producten alleen ingrediënten bevatten die je huid beschermen en verzorgen. Bepanthen producten zijn bovendien zonder conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen. Niets meer, niets minder.