Bepanthen

Zwanger? Je huid kan wel wat extra ondersteuning gebruiken

Zwanger? Je huid kan wel wat extra ondersteuning gebruiken

Zwanger

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Hoera, je bent zwanger

Een nieuw leventje groeit in je buik. Heb je al een eerste schopje gevoeld? Dat is vaak ook het moment dat je buik echt gaat groeien. Je verandert en je huid verandert mee. Dat kan gepaard gaan met huidkwaaltjes zoals striae, eczeem of droge, jeukende plekjes. Gelukkig is Bepanthen er om je huid te ondersteunen!

Oh, en voordat we het vergeten...download hier de handige checklist voor al je baby uitzet! Omdat alles onthouden best een hele opgave is, zo tijdens je zwangerschap.

Ga zwangerschapsstriemen te lijf

Ga zwangerschapsstriemen te lijf

Er is niets mooiers dan je groeiende buik. En dat wil je graag zo houden. Zwangerschapsstriemen, ook wel striae, groeistrepen of striemen genoemd, liggen echter op de loer. Als je zwanger bent, komt er veel spanning op de huid van je buik, borsten en dijen te staan. Zoveel spanning, dat je opgerekte huid niet genoeg collageen kan produceren om je huid soepel en sterk te houden. Zwangerschapsstriemen Balsem van Bepanthen bevat Centella Asiatica en stimuleert de aanmaak van collageen! Begin met 2x per dag met smeren voordat je buik begint te groeien, dan is je buik optimaal voorbereid als deze begint te groeien!

Meer informatie over zwangerschapsstriemen »
Bepanthen Baby Zalf voor de baby en voor jou

Bepanthen Baby Zalf voor de baby en voor jou

Straks als de baby er is, kun je te maken krijgen met rode plekjes op en rond de billetjes van je baby. Maar ook met de verzorging van je eigen tepels als je borstvoeding gaat geven. Bepanthen Baby Zalf beschermt, verzorgt en ondersteunt het huidherstel* van rode billetjes en de schrale plekjes van je eigen huid. Zet Bepanthen Baby Zalf op de baby-uitzet-lijst.

Meer informatie over luieruitslag »
Droge kriebelplekjes

Droge kriebelplekjes

Als je zwanger bent, kun je te maken krijgen met droge en schrale plekjes die ook kunnen gaan jeuken. Gebruik Bepanthen Beschermende Zalf om de plekjes te verzorgen en te verzachten.

Eczeem als je zwanger bent

Tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van eczeem. Je herkent eczeem aan jeuk en rode en/of schilferige huidplekken. Bepanthen Eczeem Crème verlicht jeuk en roodheid en ondersteunt het huidherstel. De crème bevat geen cortisonen of andere hormonen, dus je kunt met een gerust hart smeren. Bovendien kun je Bepanthen Eczeem Crème ook gebruiken voor eczeemplekjes van je kleintje. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie over jeuk »