Droge huid in de zomer ?

Droge huid in de zomer

Heb jij ook heerlijk met je voeten in het zand en je neus in de zon gezeten deze zomer? En merk je ook dat je benen en armen er nu erg droog uit zien? Dan kan je huid wel wat extra verzorging en hydratatie gebruiken. Tijdens zonnige, warme dagen verliest je huid namelijk meer vocht. Verzorg je gezicht, benen en armen daarom tijdens en na de zomer intensiever dan normaal.

Droge zomerhuid

In de zomer geniet je van de zon en zoek je verfrissing in het zwembad of de zee. Hoewel je je waarschijnlijk goed hebt ingesmeerd, heb je je huid wel blootgesteld aan meer zon dan het gewend is. Chloorwater bevat ook bestandsdelen die de natuurlijke oliën van je lichaam verwijderen. En het ruwe zand en zoute water is ook niet altijd even fijn voor je huid. Al deze factoren kunnen dus leiden tot uitdroging van je huid en het ontstaan van een 'zomerhuid'.

Bepanthen producten bij een zomerhuid

Zien jouw benen, armen of gezicht er ook droog uit? Neem tijdens en na de zomer de tijd om je huid de zorg te geven die het verdient. Hydrateer je huid goed en zorg dat het zich kan herstellen. 

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème kun je dagelijks gebruiken voor intensieve hydratatie van je huid. Ideaal voor het hele lichaam én het hele gezin! 

Bepanthen Verzorgende Crème is een fijne creme voor rode en kwetsbare huid van bijvoorbeeld gezicht, hals of handen.

Ten slotte bestaat er ook Bepanthen Cooling Foam Spray* wat direct verkoelt, verzacht en kalmeert bij lichte verbranding door de zon of bij eerstegraads verbranding. Tip: Spray je huid altijd even na het zonnen voor optimale verzorging van jouw huid!

*Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bepanthen 75 jaar liefde voor de huid

Bij Bepanthen hebben wij al 75 jaar liefde voor de huid. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten die het huidherstel ondersteunen. Bepanthen gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid.

Daarom maken wij het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen. De speciale combinatie van onder andere lipiden, glycerine en dexpanthenol hydrateren de zomerhuid en herstellen de huidbarrière wat onze producten geschikt maakt voor zowel volwassenen, kinderen als baby’s.

Curve Image Droge huid

Droge huid producten

Bepanthen Beschermende Zalf 50gr

Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschemt, verzorgt en ondersteunt de droge, schrale, ruwe huid en huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels, ellebogen en hielen.

Bepanthen Verzorgende Crème 100g

Bepanthen Verzorgende Crème

Bepanthen Verzorgende Crème verzorgt, verzacht en verfrist de droge, kwetsbare en geprikkelde huid. Verzacht en verfrist droge, ruwe, schrale handen en voeten. Ook geschikt voor de gezichtshuid.

Bepanthen Cooling Foam Spray 75ml

Bepanthen Cooling Foam Spray

Cooling Foam Spray verkoelt, verzacht en kalmeert direct de eerstegraads verbranding of lichte verbranding van de huid door de zon (Aftersun). Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème 200ml

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème is bedoeld voor dagelijkse intensieve verzorging en bescherming van de droge en gevoelige huid. Ideaal voor grotere plekken, zoals armen en benen. De unieke formule zorgt voor een 24 uur intensieve hydratatie. Dermatologisch getest en zonder onnodige toevoegingen. Tip! Ook geschikt voor verzorging en onderhoud van de (zeer) droge en gevoelige huid na een periode van eczeem.