Bepanthen

Bepanthen Buitenspeel Challenge

Bepanthen Buitenspeel Challenge

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Doe samen met je kind mee aan de Bepanthen Buitenspeel Challenge

Hoe tof is het om samen met je kind mooie herinneringen te maken? Deze zomer dagen we jou uit om je kids niet alleen naar buiten te sturen om zichzelf te vermaken… Nee! Dit jaar doen jullie samen mee!

De Bepanthen Buitenspeel Challenge

De afgelopen twee jaar zette Bepanthen samen met de Club van Relaxte Moeders toffe zomerse buitenspeelmogelijkheden op een rij. Dit jaar dagen we jou uit om leuke dingen samen met je kind te doen: De Bepanthen Buitenspeel Challenge staat dit jaar namelijk in het teken van samen spelen. Quality time met je gezin en samen mooie herinneringen maken.

Om je een handje te helpen zette de Club van Relaxte Moeders wat samenspeel-ideeën op een rij ter inspiratie. Een mooi overzicht van activiteiten die je samen met je kids kunt doen. Bezoek bijvoorbeeld een buitenmuseum, overwin samen obstakels of leer samen iets nieuws! Op deze Bepanthen Buitenspeel Challenge Placemat vind je een compleet overzicht van verschillende samenspeel ideeën. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Doe mee en win!

Doe jij mee met de challenge? Doe dan ook mee met de fotowedstrijd op de facebookpagina van de club van relaxte moeders en maak kans op een weekend in een tenthuisje op Camping Geversduin voor vier personen! Hier kunnen jullie samen lekker ontspannen, óf de challenge doortrekken en meedoen met activiteiten als surfen, yoga of op bosexpeditie gaan.

Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Maak dan een actieve en creatieve foto waar de lol en het ‘samengevoel’ vanaf spat en laat zien hoe jullie samen de Buitenspeel Challenge aangaan!

Je kunt meedoen aan de fotowedstrijd vanaf 24 juli tot en met 11 augustus!

Veel plezier!

Actievoorwaarden