Bepanthen

Bepanthen Winterspelen

Bepanthen Winterspelen

Samenwerking met Club van Relaxte Moeders

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Wintersport in Nederland. Het kan!

Hoe tof is het als het in Nederland écht winter is? Alleen… hoe vaak is dat eigenlijk? Moet je voor de échte winterspelen-ervaring niet in Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk zijn? Nee joh! Wintersport in Nederland is ook best mogelijk; sneeuwpoppen maken, sleeën, schaatsen en meer!

 Keet-Teun-Winterspelen

De Bepanthen Winterspelen

De afgelopen twee jaar zette Bepanthen samen met de Club van Relaxte Moeders toffe zomerse buitenspeelmogelijkheden op een rij, dit jaar organiseren we samen de Bepanthen Winterspelen Challenge. Skiën, ijskarten, tuben, bergen beklimmen, schaatsen, het kan allemaal in Nederland. De Club van Relaxte Moeders zette álle mogelijkheden op een rij.

Ter inspiratie hebben we een overzicht van wintersportactiviteiten die je in Nederland kunt doen opgesteld, van skiën tot een husky-tocht. Op deze Bepanthen Winterspelen Placemat vind je een compleet overzicht van alle mogelijkheden in het hele land.

De actie loopt van 13 februari 2019 t/m 3 maart 2019.

Doe mee en win een échte wintersport

Houd de social media kanalen van de Club van Relaxte Moeders in de gaten:

Blog

Facebook

Instagram

Maak de komende weken een winterse foto van jouw kind of kinderen. De meest toffe foto maakt kans op een coole wintersportreis van Family Jam!

Veel plezier!

KAG – nr. 80-0119-0413

Actievoorwaarden