Bepanthen

Lekker samen buiten

Lekker samen buiten

Lentekriebels!

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Van lentekriebels komen… buitenkriebels.  Ga lekker samen naar buiten met je kids én Bepanthen!

Bepanthen heeft diverse producten die ideaal zijn voor de huid van je kindjes en jezelf vóór, tijdens en na het buitenspelen. Nu met 15% korting bij Kruidvat!  Beschermt, ondersteunt én houdt de huid lekker zacht. En dat zonder parfum, kleurstoffen en parabenen.  Fijn beschermd naar buiten voor optimaal buitenspeel plezier! Benieuwd naar de producten?
Check ze hier!

Win een weekendje in de boomhut

Bij aankoop van verschillende Bepanthen producten bij Kruidvat maak je kans op 1 van de 5 weekenden in een boomhut. Grijp je kans en maak direct gebruik van de 15% korting op verschillende producten! Lees meer.

Win een weekend in een boomhut

Download de buitenspeel bucket list!

Wil je graag naar buiten, maar heb je je dagelijkse rondje door het park wel een keer gehad?  Even geen inspiratie om leuke buitenactiviteiten voor je kinderen te verzinnen?
Download hier de buitenspeel bucketlist, in samenwerking met de Club van Relaxte Moeders.

Buitenspeel Bucketlist

Bepanthen bij buiten spelen

Bepanthen beschermt en ondersteunt de huid én houdt je huid lekker zacht. Ideaal voor de huid van je kindjes en jezelf vóór, tijdens en na het buitenspelen.

En dat zonder parfum, kleurstoffen en parabenen.  Fijn beschermd naar buiten voor optimaal genot! Check hier bijvoorbeeld de Beschermende Zalf, ideaal bij droge, ruwe plekjes. 

*15% korting op verschillende Bepanthen producten bij Kruidvat. Check de actievoorwaarden op www.kruidvat.nl/bepanthen.