Rode huid bij je kind ?

Rode huid bij kinderen

De huid van een kind is gevoeliger dan die van een volwassene. Veel kinderen hebben een rode huid. Vaak beginnen mensen pas te smeren met Bepanthen zodra er rode plekjes op de huid zijn verschenen. Het kan helpen om rode huid(-plekken) eerder te verzorgen. Je hoeft namelijk niet te wachten tot de plekken groot zijn. 

Rode huid als gevolg van een gevoelige huid

Een gevoelige huid kan ook rood zijn. Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van de droge en gevoelige huid. Deze crème is ook te gebruiken voor onderhoud van de droge en gevoelige huid na een periode van eczeem. 

Rode huid als gevolg van schrale, ruwe huidplekken

Is de huid rood vanwege schrale ruwe plekjes, bijvoorbeeld door het buitenspelen? In de herfst/winter is Bepanthen Beschermende Zalf geschikt. Het beschermt de huid van je kindje. De zalf verzorgt rode, ruwe en schrale plekjes doordat de zalf het natuurlijke huidherstel ondersteunt*. Benieuwd of dit een geschikte zalf is voor de huid van jouw kindje?

Rode huid als gevolg van luieruitslag

De billetjes van je baby kunnen rood zijn door het schuren van de luier. Je herkent luieruitslag aan de rode, schrale plekken rond het luiergebied. Bepanthen Baby Zalf is geschikt voor de rode babybillen en ondersteunt het huidherstel*.

Rode huid als gevolg van huidverbranding

De huid van je kindje kan ook rood zijn door eerstegraads huidverbranding of door zon verbrande huid. Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt, verzacht en kalmeert de huid en ondersteunt het huidherstel*. Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Rode huid als gevolg van eczeem

Wanneer je kind last heeft van jeuk als gevolg van eczeem werkt Bepanthen Eczeem Crème bij rode eczeemplekjes op de huid. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel dat vrij verkrijgbaar is bij drogist en apotheek. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Deze crème kan ook met een gerust hart bij baby’s worden gebruikt.

Bepanthen Eczeem Crème werkt effectief: het zorgt voor verlichting van roodheid en jeuk. Zeker bij baby’s is dit fijn omdat ze dan minder geneigd zijn om te krabben; iets dat de roodheid van de huid zeker niet ten goede komt.

De voordelen van Bepanthen Eczeem Crème

  • Verlicht roodheid en jeuk als gevolg van eczeem
  • Herstelt de huid*
  • Smeert makkelijk uit, trekt snel in
  • Zonder cortisonen (geen hormonen), parfum en parabenen

Waarom een crème?

Een crème bestaat voor het grootste gedeelte uit water waaraan vet is toegevoegd. Een crème smeert vrij gemakkelijk uit en trekt snel in. Een crème heeft een beschermende, verzachtende en verfrissende invloed op de huid.

Gebruik Bepanthen Eczeem Crème bij:

  • Roodheid en jeuk van de huid als gevolg van eczeem bij kinderen
  • Mild tot matig eczeem
  • Allergische reacties van de huid, zoals bijvoorbeeld ook bij jeuk door een zonneallergie of de processierups.

*Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

Curve Image Huiduitslag

Onze producten

Bepanthen Eczeem Crème 50g

Bepanthen Eczeem Crème

Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid bij licht tot matig eczeem, zonder cortisonen (geen hormonen). Daarnaast ondersteunt Bepanthen Eczeem Crème het huidherstel bij huiduitslag, zoals eczeem of een allergische reactie. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 

Bepanthen Eczeem Crème Baby 20g

Bepanthen Eczeem Crème Baby

Bepanthen Eczeem Crème Baby verlicht effectief jeuk en roodheid bij licht tot matig eczeem voor de allerkleinsten (te gebruiken vanaf de geboorte), zonder cortisonen (geen hormonen). Bepanthen Eczeem Crème Baby is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème 200ml

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème is bedoeld voor dagelijkse intensieve verzorging en bescherming van de droge en gevoelige huid. Ideaal voor grotere plekken, zoals armen en benen. De unieke formule zorgt voor een 24 uur intensieve hydratatie. Dermatologisch getest en zonder onnodige toevoegingen. Tip! Ook geschikt voor verzorging en onderhoud van de (zeer) droge en gevoelige huid na een periode van eczeem.

Bepanthen Beschermende Zalf 50gr

Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschemt, verzorgt en ondersteunt de droge, schrale, ruwe huid en huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels, ellebogen en hielen.