Bepanthen

Ondersteun je huidherstel

Ondersteun je huidherstel

Je huid

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Of je nu oud of jong bent, groot of klein, veel buiten of binnen. Onze huid houdt invloeden buiten de deur. Daarom is het belangrijk om goed voor onze huid te zorgen. Bijvoorbeeld als hij droog en ruw aanvoelt.
De producten van Bepanthen beschermen en verzorgen niet alleen onze huid, zij ondersteunen ook het huidherstel*.

Hoe beschermt Bepanthen je huid?

Of je nu een droge of ruwe huid hebt door invloeden van buitenaf of gevoelige, rode plekken. Bepanthen vult je natuurlijke huidvetten aan met wolvet en glycerine. Je huid blijft sterk en soepel en is goed beschermd.

Bepanthen ondersteunt het natuurlijke huidherstel*

Bepanthen zet je huid in zijn natuurlijke kracht! Waarom? Omdat Bepanthen dexpanthenol bevat. Dexpanthenol is de pro-vitamine B5 en in contact met je huid wordt deze omgezet in pantotheenzuur. Pantotheenzuur of vitamine B5 is van belang voor de energievoorziening, waardoor de huid wordt ondersteund.

Bepanthen laat je huid ademen

Veel zalven, crèmes en lotions sluiten de huid af. Bepanthen heeft de eigenschap een doorzichtig beschermend laagje achter te laten zonder de huid af te sluiten. Je huid kan blijven ademen, terwijl ze goed beschermd is!

* Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

Houd je huid gezond

Hoe je huid eruit ziet, hoe ze voelt en hoe gevoelig ze is, hebben we niet altijd zelf in de hand. Veel eigenschappen zijn al vastgelegd bij onze geboorte. De huid van de een is gevoeliger dan die van een ander. Soms wordt de huid geprikkeld door invloeden van buitenaf  of je huid verandert omdat jij verandert.