Bepanthen

Smeerwijzer voor je baby

Smeerwijzer voor je baby

Je huid

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Rode billetjes en een schraal huidje. Baby’s kunnen te maken krijgen met dergelijke ongemakjes. Een natte luier kan de babybilletjes prikkelen en invloeden van buitenaf kunnen het kwetsbare huidje schraal maken. Het beste is natuurlijk dit te voorkomen.

Beschermen

Smeerwijzer voor je babyVerwissel de luier meerdere malen per dag, want een natte luier kan de huid prikkelen. Smeer bij iedere luierwisseling Bepanthen Baby Zalf. Deze zalf brengt een doorzichtig ademend laagje aan, waardoor de billetjes beter beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.

Ontspannen

Smeerwijzer voor je babyBadderen is een heerlijk ontspanmomentje voor je baby. Maar het water kan zijn huidje uitdrogen. Droog je baby na het badje goed af en gebruik Bepanthen Baby Zalf voor een optimale verzorging. Bepanthen verzacht en ondersteunt het natuurlijke huidherstel.*

Ondersteunen

Smeerwijzer voor je babyHet eerste jaar ontwikkelt je baby zich in een razend tempo. Niet gek dat al die veranderingen hun weerslag kunnen hebben op de kwetsbare babyhuid. Bepanthen Zalf ondersteunt het natuurlijke huidherstel* en beschermt de huid van je kleintje tegen invloeden van buitenaf.

*Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel

 

Ook in ons assortiment

Bepanthen Beschermende Zalf
Bepanthen Beschermende Zalf

Bepanthen Beschermende Zalf beschermt en verzorgt droge, schrale en kwetsbare huidplekken zoals op handen, lippen, wangen, knokkels en vingers, ellebogen en hielen.

Meer info »
Bepanthen Eczeem Crème Medisch hulpmiddel
Bepanthen Eczeem Crème

Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid, zonder cortisonen (geen hormonen). Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer info »
Bepanthen Cooling Foam Spray Medisch hulpmiddel Onmisbaar
Bepanthen Cooling Foam Spray

Cooling Foam Spray verkoelt, verzacht en kalmeert direct de eerstegraads verbranding of bij lichte verbranding door de zon. Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer info »