Bepanthen

Baby en ukkie's huidje

Baby en ukkie's huidje

Baby en ukkie

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Extra bescherming voor de huid van je baby

Je neus tegen de zachte wangetjes, je hand op het bolle buikje. Je wilt dit moois beschermen. Vlak na de geboorte heeft de huid van je baby nog geen volledige structuur, de beschermende zuurmantel is nog niet helemaal volgroeid.  Een babyhuidje is daarom extra gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals zon en kou, warm water, maar ook voor bacteriën, infecties en schimmels. Bepanthen helpt de huid van je kleintje te beschermen.

Rode babybilletjes

Rode babybilletjes

Wist je dat je ukkie gemiddeld veertien keer per dag plast en twee keer per dag poept? Geen goed nieuws voor het kwetsbare huidje in de luier. Maar volgens ons hoeft jouw kleintje echt geen rode babybilletjes te krijgen, als je smeert met Bepanthen Baby Zalf.

Advies bij rode babybilletjes »
Ook handig voor mama

Ook handig voor mama

De eerste keer dat je je kleintje aan de borst legt om te voeden is een bijzonder moment. Omdat je tepels nog moeten wennen aan het zuigen, kan dat de eerste paar dagen onwennig aanvoelen. Dat is heel normaal. Om je tepels te verzorgen en te beschermen kun je na elke voeding Bepanthen Baby Zalf op je tepels smeren

Advies bij tepelverzorging »
Droge wangetjes, schrale handjes en rode huidplooitjes

Droge wangetjes, schrale handjes en rode huidplooitjes

In je buik werd je baby goed verzorgd en beschermd. Na de geboorte leert je kindje dat stap voor stap zelf te doen. Vooral in de eerste maanden kan het kwetsbare huidje van je kleine extra bescherming en verzorging gebruiken. Bepanthen Beschermende Zalf beschermt en verzorgt schrale wangetjes, droge handjes en gevoelige huidplooitjes.

Advies bij rode huidplooitjes »
Eczeem

Eczeem

830.000 Nederlanders hebben last van eczeem.* Vaak begint eczeem al in de babytijd. Rode, jeukende plekjes op kwetsbare plekjes zoals knieholtes, elleboogjes, ruggetje en wangetjes. Eczeem Crème van Bepanthen verlicht jeuk en roodheid. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Bron: CBS, november 2015

Advies bij eczeem »