Bepanthen

De huid van peuters tot pubers

De huid van peuters tot pubers

peuters tot pubers

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Een jonge huid die groeit, kan wel wat extra aandacht gebruiken

Schrale wangetjes, droge lippen, ruwe handjes, kloofjes, maar ook rode, ruwe knietjes na het buitenspelen of een droge huid na de zwemles. De kinderhuid kan het hele jaar door wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Extra bescherming met Bepanthen Beschermende Zalf

Extra bescherming met Bepanthen Beschermende Zalf

De kinderhuid is het hele jaar kwetsbaar. Overdag lekker buiten rennen, fietsen, voetballen en springen. Zon en wind kunnen de huid uitdrogen. Verzorg de kwetsbare, droge en schrale huidplekken van je kind met Bepanthen Beschermende Zalf. Wist je dat ook de rode, ruwe plekjes van het buitenspelen heel goed kunt verzorgen met Bepanthen Beschermende Zalf? De zalf verzacht door aanvulling te geven op de natuurlijke huidvetten, zonder de huid af te sluiten. Daarnaast ondersteunt Bepanthen Beschermende Zalf het huidherstel *. Zo zit je kind het hele jaar lekker in zijn vel!

Advies bij een droge huid »
Van luier naar broekje

Van luier naar broekje

De meeste kinderen worden zindelijk vanaf hun 2e jaar. Het is heerlijk als je kind uit de luiers is, maar schrale billetjes kunnen nog steeds voorkomen. Jouw kindje leert bijvoorbeeld stap voor stap naar de wc gaan en afvegen. Vooral in het begin blijft er nog weleens wat ontlasting zitten. En dat kan schrale billetjes betekenen. Bepanthen Baby Zalf beschermt en verzacht niet alleen de babybillen in de luier, maar ook het kwetsbare huidje van je peuter.

Advies bij schrale, rode huidplekken »
Wees voorbereid op de puberteit

Wees voorbereid op de puberteit

Kinderen groeien op en hun huid groeit mee. Vooral in de puberteit is het fijn als de huid voorbereid is op een groeispurt, zodat striae of groeistrepen geen kans krijgen. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem bevat Centella Asiatica (plantenextract). Deze stof heeft de bekende eigenschap de aanmaak van collageen te stimuleren. Het versterkt de huid en vermindert striemen.

Advies bij striae »
Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt direct

Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt direct

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt zeker voor verbranden: een onbeschermd moment in de zon, een kopje hete thee, een warme pan op tafel of een ovenschotel. Bij een eerstegraads verbranding zijn alleen de bovenste lagen van de huid aangetast. Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt direct, verzacht en kalmeert de eerstegraads of lichte zonverbrande huid. Je sprayt eenvoudig een verkoelend laagje op de aangedane huid, pijnlijk smeren is niet nodig. Bepanthen Cooling Foam Spray bevat dexpanthenol (5%) dat het huidherstel ondersteunt. Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Advies bij eerstegraads huidverbranding »
Bepanthen Eczeem Crème helpt jeuk verminderen

Bepanthen Eczeem Crème helpt jeuk verminderen

830.000 Nederlanders hebben last van eczeem.* Vaak begint eczeem al op jonge leeftijd. Rode, jeukende plekjes op kwetsbare plekjes zoals wangetjes, knieholtes, elleboogjes en ruggetje. Eczeem Crème van Bepanthen verlicht jeuk en roodheid en bevat geen cortizonen. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Bron: CBS nov 2015

Advies bij Eczeem »