Bepanthen

De volwassen huid

De volwassen huid

Volwassen

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

Je huid beschermt jou, maar wie beschermt je huid?

Sta je er wel eens bij stil dat je huid je elke dag beschermt tegen invloeden van buitenaf?  Als de hoornlaag in een goede conditie is - het juiste vochtniveau heeft – blijft de huid soepel, zacht en sterk. Maar kou, zon en zeep zijn factoren die je huid uitdrogen. Bescherm je huid daarom met Bepanthen.

Bescherm je huid bij kloofjes en ruwe, droge plekjes

Bescherm je huid bij kloofjes en ruwe, droge plekjes

Bij een droge huid zijn je huidvetten afgenomen waardoor de vochthuishouding extra ondersteuning kan gebruiken. Bovendien kan een droge huid rood en ruw worden en er kunnen kloofjes ontstaan. Denk maar aan de barstjes in de droge huid van je hielen, knokkels en lippen. Door aanvulling van de natuurlijke huidvetten legt Bepanthen Beschermende Zalf een beschermende laag op de huid, zonder haar af te sluiten. Zo bescherm je de kwetsbare huid bij kloofjes en ruwe plekjes.

Advies bij kloofjes »
Een zachte huid mag gezien worden

Een zachte huid mag gezien worden

Wie zich wel eens scheert weet dat de huid daarna geprikkeld en ruw kan aanvoelen. En wie weleens panty’s draagt, weet dat de huid daarna droog aanvoelt. Maar ook een dagje buiten in weer en wind kan zijn sporen nalaten. Gebruik Bepanthen Verzorgende Crème om de huid te verkoelen en te verzorgen. Je huid voelt weer lekker fris en zacht aan.

Advies bij een schrale huid »
Zwanger? Bescherm je buik

Zwanger? Bescherm je buik

De dag dat je voor de spiegel staat en je realiseert dat er een leventje in je buik groeit, vergeet je nooit. In het prille begin zie je nog weinig, maar dan gaan je buik, borsten en dijen ineens groeien. Het is belangrijk dat je huid soepel en sterk genoeg is om mee te groeien, anders kunnen er zwangerschapsstriemen ontstaan. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem beschermt je buik tegen zwangerschapsstriemen. Wees voorbereid voor een mooie zwangerschap.

Advies bij zwangerschapsstriemen »
Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt direct

Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt direct

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt zeker voor verbranden: een onbeschermd moment in de zon, een kopje hete thee of een warme pan op tafel of een ovenschotel die je uit de oven haalt.  Bij een eerstegraads verbranding zijn alleen de bovenste lagen van de huid aangetast. Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt direct, verzacht en kalmeert de eerstegraads of lichte zonverbrande huid. Bepanthen Cooling Foam Spray bevat dexpanthenol (5%) dat het huidherstel ondersteunt. Bepanthen Cooling Foam Spray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Advies bij eerstegraads huidverbranding »
Eczeem

Eczeem

830.000 Nederlanders hebben last van eczeem.* Kortgezegd is eczeem een ontsteking van de bovenste huidlagen met als gevolg jeuk, roodheid en zwelling. Bij elke vorm van eczeem kan een verdikking en verharding van de huid ontstaan door wrijven en krabben. Gebruik Bepanthen Eczeem Crème bij licht tot matig eczeem of tussen eczeem-uitbraken door om jeuk en roodheid te verlichten. Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Bron: CBS, november 2015

Advies bij eczeem »