Bepanthen

Mijn kindje heeft eczeem

Mijn kindje heeft eczeem

Tips!

Wie bent u?

  • Zwanger
  • Baby's en Ukkies
  • Peuters tot Pubers
  • Volwassen
  • Senioren
  • Professionals

‘De eerste keer dat ik de eczeemplekjes bij mijn zoontje ontdekte schrok ik een klein beetje. Ik wist niet precies wat het was, maar ik zag wel dat die plekken er niet als een normaal babyhuidje uitzagen. De droge, rode plekjes zaten met name op zijn armpjes en beentjes. Na een korte speurtocht online en rondvragen bij vriendinnen leek het al snel duidelijk: eczeem.

Ik was niet de enige in mijn vriendinnengroep met een kleintje met eczeemplekjes. Er bleken al meerdere moeders met ervaring met eczeem bij kinderen. Eén van de moeders wees me op Bepanthen Eczeem Crème, een fijne crème zonder toevoegingen of cortisonen die veilig, mits gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing, te gebruiken is bij eczeem bij baby’s. Ik gebruik het inmiddels ook voor eczeemplekjes op mijn eigen huid en het werkt goed.

Ik ben een grote Bepanthen fan: het hele assortiment spreekt mij aan. Inmiddels gebruik ik ook de andere producten, waaronder de Baby Zalf bij luieruitslag en de Beschermende Zalf voor de schrale wangen van mijn 4-jarige dochtertje. Top!’

Anderen lezen ook:

Ervaringen met Bepanthen Eczeem Crème.
‘Wat zijn cortisonen?’

Ook in ons assortiment

Bepanthen Eczeem Crème Medisch hulpmiddel
Bepanthen Eczeem Crème

Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid, zonder cortisonen (geen hormonen). Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer info »
Bepanthen Baby Zalf
Bepanthen Baby Zalf

Bepanthen Baby Zalf beschermt en verzacht rode babybilletjes. De zalf bevat een hoge concentratie vetten (65% lipiden), die een beschermend laagje achter laten zonder de huid af te sluiten.

Meer info »
Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème Onmisbaar
Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème is bedoeld voor dagelijkse intensieve verzorging en bescherming van de droge en gevoelige huid. Ideaal voor grotere plekken.

Meer info »